Handgjorda porslinssmycken från Hälsingland

Köpvillkor

Har du frågor om Båge Design eller om din order? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi har som målsättning att svara inom 48 timmar. Om detta inte är möjligt meddelas kunden om när vi kan återkomma med ett svar.

Priser

Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor). Alla priser som anges inkluderar frakt och portokostnader.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Betalning

Betalning sker via Payson, där flera betalalternativ är möjliga. Paysons användarvillkor gäller.

Leverans

Vi försöker alltid paketera och posta inom 2-4 arbetsdagar från den dag beställningen gjorts, som brevleverans. Leveranstiden är normalt 5-10 arbetsdagar.
Dina varor levereras med Postnord och beställningar skickas enbart inom Sverige. Om något är fel i beställningen, bör du kontakta oss, liksom om det skett försening

Ångerrätt och returer

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare har mottagit varan. Om du vill ångra köpet och returnerar varan i väsentligt oförändrat skick får du tillbaka köpesumman för varan. Frakten för att returnera varan åter till försäljare står du som kund för.
Du ska även meddela orsak till ångerrätten och retur.
Vid skadad vara vid ankomst meddelas det till Båge design snarast efter mottagen vara ankommit köparen på mail:info@bagedesign.se

 

Bytesvillkor

Vid byte av produkt, t.ex vid köp av fel storlek eller färg gäller följande:
Kunden står själv för returfrakten tillbaka till oss.
Bytesrätten gäller i 14 dagar sedan order anlänt köparen.
Vid byte står kunden för fraktkostnad tillbaka av utbytt vara.